Kontrollere tilgang


Under menyen "Mer" finner du punktet "Deling og tillatelser". Her kontrollerer du om nettstedet skal være offentlig eller privat, og hvem som skal ha tilgang.

Nettstedet kan være (1):
  • Offentlig - alle har tilgang til å se nettstedet
  • Synlig for alle med linken - nettstedet ligger åpent, men kommer ikke opp ved søk mm
  • Privat - kun de som er listet opp kan  få tilgang
De som du gir tilgang (2) kan enten 
  • bare se nettstedet
  • redigere sidene
  • administrere (eier)
Du inviterer brukerne med den epostadressen som er knyttet til Goggle-kontoen deres (3). 

Du kan også distribuere linken til nettstedet. De som ikke har tilgang får da opp en melding hvor de kan be om å bli gitt tilgang til nettstedet. Den som er administrator (eier) vil da få en beskjed per epost og kan invitere den det gjelder direkte.



Hvordan adminstrasjonsgrensesnittet fungerer gås gjennom i denne videoen: